MichaelShire
Mission Specialist
Mission Specialist
  • 1,848 Views

Browser failing to load

Everything was working this morning.  Now when launching the content my browser is getting stuck (showing a white screen).  Seems to be stuck at a broswercheck:

https://training-lms.redhat.com/browsercheck/perform?in_site=1&in_language=en-us&classroom_id=441100...

Labels (1)
12 Replies
lobr
Cadet
Cadet
  • 686 Views

@ericbos interesting is that I get redirected to the course when i open the link you posted, although I am not enrolled in the course. 

 

Maybe it's a user account based issue?

 

Capture.PNG

ericbos
Flight Engineer
Flight Engineer
  • 664 Views

Hi @lobr

Thank you for taking the time to look at my issues.

I did 2 things after posting my question.

  1. I created a ticket with the web site team
  2. I "picked apart" the url and managed to remove the browsercheck from it, don't ask me how I did it but at a certain stage the player opened with https://training-lms.redhat.com/ilearn/en/learner/jsp/player.jsp?rco_id=42415994&classroom_id=424159... and I was able to enroll and start the course.

At this point I am getting the same redirection as yourself, and by clicking Continue I am able to proceed with the training. Thanks again!

Kind regards

Eric Bos

ericbos
Flight Engineer
Flight Engineer
  • 632 Views

The website team are asking me to raise a ticket with the training team.

When I attempted to access the second module in the learning path I got stuck in the same way as before, a blank page with browsercheck in the URL. And this time I didn't remember how to "pick apart" the URL. So annoying!

0 Kudos
Join the discussion
You must log in to join this conversation.