cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
rmokkink
Flight Engineer
Flight Engineer
  • 375 Views

DO316 chapter 8 lab start taint issue

Jump to solution

When i try to setup the lab review chapter 8 i get:

- utility: Taint the nodes for VM placement: non-zero return code

I see the taints that are missing:

```
oc adm tain nodes {master01,master02,master03} key=virtualization:NoSchedule
```

It would be nice if the lab prep playbooks are a litte more verbose so we can fix it ourselves.

 

Labels (1)
1 Solution

Accepted Solutions
rmokkink
Flight Engineer
Flight Engineer
  • 358 Views

4.10, the lab was failing me. I removed the taints from the masters and comment them out in the playbook

View solution in original post

3 Replies
Chetan_Tiwary_
Moderator
Moderator
  • 364 Views

@rmokkink Are you talking about v4.10 or 4.14 ?  You mean to say that lab start script ( lab start ha-review)  is failing for you ?

0 Kudos
rmokkink
Flight Engineer
Flight Engineer
  • 359 Views

4.10, the lab was failing me. I removed the taints from the masters and comment them out in the playbook

Chetan_Tiwary_
Moderator
Moderator
  • 334 Views

@rmokkink The lab start script should work - if not try to create a fresh lab and then wait for the cluster to be ready and then run the start script again. It is ok if you have managed to get it right - but ideally lab start script should pass on its own. 

Chetan_Tiwary__0-1712087601533.png

 

0 Kudos
Join the discussion
You must log in to join this conversation.