mohamedarif
Mission Specialist
Mission Specialist
  • 913 Views

Issue pulling the image from Quay.io quay.io/redhattraining/hello-world-nginx:v1.0

Getting timedout when trying to pull quay.io/redhattraining/hello-world-nginx:v1.0

Labels (2)
Tags (1)
0 Kudos
4 Replies
Alexandre
Starfighter Starfighter
Starfighter
  • 903 Views

Hi @mohamedarif 

No problem to pool the image here:

[ran@notebook ~]$ podman images
REPOSITORY TAG IMAGE ID CREATED SIZE
mcr.microsoft.com/powershell latest 6eee80913d43 5 months ago 333 MB
registry.access.redhat.com/ubi8 latest 3269c37eae33 13 months ago 208 MB
[ran@notebook ~]$ podman pull quay.io/redhattraining/hello-world-nginx:v1.0
Trying to pull quay.io/redhattraining/hello-world-nginx:v1.0...
Getting image source signatures
Copying blob 48d838591959 done
Copying blob 6a5240d60dc4 done
Copying blob 787f47dbeaac done
Copying blob 022387ff318f done
Copying blob 9d7cc8aba8af done
Copying blob 3ed712ae4528 done
Copying blob 4f4fb700ef54 done
Copying blob 4f4fb700ef54 done
Copying blob 69fc56a2ba10 done
Copying blob 4f4fb700ef54 done
Writing manifest to image destination
Storing signatures
8d990e08937e299ce1d9e629e4df86ef824744e9c9d2057a8883553650d25ba9
[ran@notebook ~]$ podman images
REPOSITORY TAG IMAGE ID CREATED SIZE
mcr.microsoft.com/powershell latest 6eee80913d43 5 months ago 333 MB
registry.access.redhat.com/ubi8 latest 3269c37eae33 13 months ago 208 MB
quay.io/redhattraining/hello-world-nginx v1.0 8d990e08937e 2 years ago 269 MB
[ran@notebook ~]$

0 Kudos
mohamedarif
Mission Specialist
Mission Specialist
  • 889 Views

Thanks @Alexandre . There seems to be some issue with downloading a blob. Now it is working fine for me as well. 

 

Thanks


0 Kudos
mohamedarif
Mission Specialist
Mission Specialist
  • 878 Views

issue.png

 

@Alexandre It was working fine till now and it all started again. Wondering if some kind of connectivity issue it should not be able to copy any blob right?  

0 Kudos
Alexandre
Starfighter Starfighter
Starfighter
  • 853 Views

Hello, @mohamedarif 

I meat with such behavior when used a proxy internet connection. Problem disappear after clean proxy cache. If you have chance to  clean proxy cache or to use unproxyed connection try it.

Good luck, Alexandre

0 Kudos
Join the discussion
You must log in to join this conversation.