RamonTMC
Cadet
Cadet
  • 542 Views

Cannot start - Section 11.11: Lab: Managing Networking

Jump to solution

Hello. I'm having trouble starting the Section 11.11 Lab. I've reset, stopped and started the lab envionrment. Any help would be greatly appreciated. Thank you.

CNSE.m55-AlfredoRamonArriolaJr-Ch11.11Lab.PNG

Labels (1)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Tracy_Baker
Starfighter Starfighter
Starfighter
  • 499 Views

If you are using Red Hat's lab space, try resetting serverb (where you do all the work): Action -> Reset

-------

If you are using NetLab (or some other system that allows access to the foundation system), try using this command from a terminal session on the foundation system: rht-vmctl reset serverb

-----

Wait a few minutes for serverb to reset, then try setting up the lab again.

Program Lead at Arizona's first Red Hat Academy, est. 2005
Estrella Mountain Community College

View solution in original post

3 Replies
Tracy_Baker
Starfighter Starfighter
Starfighter
  • 500 Views

If you are using Red Hat's lab space, try resetting serverb (where you do all the work): Action -> Reset

-------

If you are using NetLab (or some other system that allows access to the foundation system), try using this command from a terminal session on the foundation system: rht-vmctl reset serverb

-----

Wait a few minutes for serverb to reset, then try setting up the lab again.

Program Lead at Arizona's first Red Hat Academy, est. 2005
Estrella Mountain Community College
RamonTMC
Cadet
Cadet
  • 490 Views

Awesome, I originally just reset the workstation but this worked. Thank you!

0 Kudos
Tracy_Baker
Starfighter Starfighter
Starfighter
  • 450 Views

You're welcome.

Program Lead at Arizona's first Red Hat Academy, est. 2005
Estrella Mountain Community College
0 Kudos
Join the discussion
You must log in to join this conversation.