AbeHiero
Cadet
Cadet
  • 824 Views

Red Hat System Administration I | Guided Exercise: Explain and Investigate RPM Software Pack

Jump to solution

I cannot start the lab with command: lab start software-rpm.

 

I get this error:

ModuleNotFoundError: No module named 'rhcsa-classroom'

Script software-rpm not in course library rhcsa-classroom

 

Anyone else see this?

Labels (1)
2 Solutions

Accepted Solutions
Chetan_Tiwary_
Moderator
Moderator
  • 1,293 Views

Hello @AbeHiero !

Thanks for reaching out !

I am not able to reproduce this error in RH124 labs :

Chetan_Tiwary__0-1699643531608.png

Please verify if all the VMs are up and running in your lab environment or better rebuild a fresh lab environment and then re-run this lab script. 

If you are still facing the issue, I suggest you to raise a support case and our backend team will help you in the same. 

View solution in original post

AbeHiero
Cadet
Cadet
  • 1,274 Views

Rebuilding the lab environment worked. Thank you

View solution in original post

0 Kudos
3 Replies
Chetan_Tiwary_
Moderator
Moderator
  • 1,294 Views

Hello @AbeHiero !

Thanks for reaching out !

I am not able to reproduce this error in RH124 labs :

Chetan_Tiwary__0-1699643531608.png

Please verify if all the VMs are up and running in your lab environment or better rebuild a fresh lab environment and then re-run this lab script. 

If you are still facing the issue, I suggest you to raise a support case and our backend team will help you in the same. 

AbeHiero
Cadet
Cadet
  • 1,275 Views

Rebuilding the lab environment worked. Thank you

0 Kudos
Chetan_Tiwary_
Moderator
Moderator
  • 1,271 Views

Awsome @AbeHiero !

0 Kudos
Join the discussion
You must log in to join this conversation.