Highlighted
Cadet
Cadet
  • 367 Views

DO407 Automation with Ansible lab workstation not booting

Jump to solution

In DO407 Automation with Ansible lab,
the workstation never boot correctly when the lab start.

it try to restart the login service endlessly and stop working at all.

everytime I start the lab, I had to do 'ctrl-alt-del' to get the workstation reboot
come back clean with the graphic login screen.

 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Moderator
Moderator
  • 335 Views

Re: DO407 Automation with Ansible lab workstation not booting

Jump to solution

Hi,

Sometimes there are technical issues, it looks like it could be one...

I think you are supposed to log the problem here to get help:

Click on the ? icon on the top right,  then it should show "submit your content related or technical support questions here : Open new case, product Red Hat Online Training).

It's a shortcut to this:

https://access.redhat.com/support

I did the DO407 a while ago, I did not had that type of issue, but what you describe is unfortunately possible Smiley Very Happy

Let's hope the support can fix it fast for you,

Cheers,

 

 

View solution in original post

0 Kudos
Reply
Loading...
1 Reply
Highlighted
Moderator
Moderator
  • 336 Views

Re: DO407 Automation with Ansible lab workstation not booting

Jump to solution

Hi,

Sometimes there are technical issues, it looks like it could be one...

I think you are supposed to log the problem here to get help:

Click on the ? icon on the top right,  then it should show "submit your content related or technical support questions here : Open new case, product Red Hat Online Training).

It's a shortcut to this:

https://access.redhat.com/support

I did the DO407 a while ago, I did not had that type of issue, but what you describe is unfortunately possible Smiley Very Happy

Let's hope the support can fix it fast for you,

Cheers,

 

 

View solution in original post

0 Kudos
Reply
Loading...
Join the discussion
You must log in to join this conversation.