cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
adesward
Cadet
Cadet
  • 264 Views

RH294 Labs environment Start taking a long time

Starting yesterday or the day before, I've noticed a very significant delay on starting my existing lab environment for RH294. Previously it was snappy and available quickly, now I'm waiting 10-15 minutes from hitting Start to the Open Console buttons being enabled.

0 Kudos
5 Replies
adesward
Cadet
Cadet
  • 260 Views

Re: RH294 Labs environment Start taking a long time

20 minutes still building ...20 minutes still building ...

0 Kudos
Reply
Loading...
adesward
Cadet
Cadet
  • 259 Views

Re: RH294 Labs environment Start taking a long time

As it was taking so long to start an existing environment, I deleted and tried a fresh build - 20 minutes later still waiting ... as per diagram above.

0 Kudos
Reply
Loading...
adesward
Cadet
Cadet
  • 258 Views

Re: RH294 Labs environment Start taking a long time

Sorry if this is not the right place ... if someone can point me in the right direction ...

0 Kudos
Reply
Loading...
cschunke
Community Manager
Community Manager
  • 250 Views

Re: RH294 Labs environment Start taking a long time

@adesward I see you are on RHU. My best recommendation would be to submit a Support ticket via the "Support" link at the top of the screen. The RHU team will be able to assist you with your labs, or escalate accordingly. 

Reply
Loading...
RichardA
Cadet
Cadet
  • 230 Views

Re: RH294 Labs environment Start taking a long time

I have also experienced this .. both slow create/restart times in general, and a slow lab creation time for 294 (30 minutes and counting) .. creating a support ticket

thanks for reading

0 Kudos
Reply
Loading...
Join the discussion
You must log in to join this conversation.