cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
imch
Cadet
Cadet
  • 2,066 Views

Failed to start labs

I am trying to prepare the EX280 but labs fails to start or stays in a runing state while the lab time keeps decreasing  in both courses :
DO280 - Red Hat OpenShift Administration II: Operating a Production Kubernetes Cluster
DO180 - Red Hat OpenShift I: Containers & Kubernetes

failed_lab.PNG

failed_lab-1.PNG
startingforever.PNG

 

 

 

 


I tried deleting and recreating the lab sev
imes

 



Labels (2)
8 Replies
  • 2,045 Views

I have the same issu for another course's Lab, doeas anybody know who to contact ? 

imch
Cadet
Cadet
  • 2,024 Views

I opened a support ticket but no new so far

DavidHC
Mission Specialist
Mission Specialist
  • 2,034 Views

same issue from yesterday on lab do280

0 Kudos
  • 1,975 Views

Maybe its related to the ongoing outage reported for OpenShift Cluster Manager at  https://status.redhat.com/

0 Kudos
Chetan_Tiwary_
Moderator
Moderator
  • 1,935 Views

Hi @imch @kelmartins @DavidHC @Bereketeab ,

Are you still facing the same ? Have you considered raising a support case ? 

AFAIK , the issue was resolved. Try by recreating a fresh lab and see if it works. 

0 Kudos
  • 1,928 Views

no it seems fixed now , its working again 

Chetan_Tiwary_
Moderator
Moderator
  • 1,926 Views

Thanks for confirmation @Bereketeab !!

0 Kudos
DavidHC
Mission Specialist
Mission Specialist
  • 1,913 Views

fixed now , its working again

thanks for the reply

Join the discussion
You must log in to join this conversation.