cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Ishwarya
Cadet
Cadet
  • 363 Views

Issue while moving to Infra node

Hi Everyone,

I’ve installed elastic search and trying to run it on infra node. Already specified the nodeselector but only one pod is running in the infra node. Remaining (2) are running on worker nodes onl.
Shared the log of the pod running on the infra node.
1. Taints applied
2. Nodeselector specified in openshift-logging in namespace too.
3. Labels are given on corresponding Infra nodes


Not sure where I’m missing. Any suggestions are welcome. Kindly help me out.

Labels (1)
0 Kudos
2 Replies
tat
Flight Engineer Flight Engineer
Flight Engineer
  • 189 Views

Re: Issue while moving to Infra node

Hey,
it kinda reads, like you only have one infra node. If that is the case, check if there are any pod anti-affinity rules configured, which might prevent the other two pods from being scheduled on the same infra nide.

Also, keep in mind, that your nodeselector configuration might only work during scheduling and not during execution, meaning a restart of the other two pods might schedule them correctly afterwards.

Lastly, check node resources, if there is enough available for the other two pods.

Those are the general considerations regarding pod placement.
best regards,
Alexander
Reply
Loading...
tat
Flight Engineer Flight Engineer
Flight Engineer
  • 188 Views

Re: Issue while moving to Infra node

additionally to debug:
taint the worker in a way that the other two pods are not possible to start there and then check the logs of the deployment pods or the events to see the reasons the pods can't be placed anywhere.

best regards,
Alexander
Reply
Loading...
Join the discussion
You must log in to join this conversation.