Tracy_Baker
Starfighter Starfighter
Starfighter
  • 400 Views

Problem? Building the DYI lab space is very, very slow.

Using this image: usb-9.0-40G-rhcsa9.0-mbr-r2022120916.img

My lab tech reports this:

The problem I encounter is that both the PXE build and then the rht-pushcourse all steps are taking considerably longer than previous efforts (for example, the RHEL 7 and RHEL 8 DIY labs).
 
I executed the rht-pushcourse all step (20 units) at 1:37pm and only 4 units had completed the process when I left at 5:00pm. In prior executions (again, RHEL 7 and RHEL of this, it has taken about 2 hours for all 20 workstations to have completed the course content build step.
 
Has anyone else experienced this issue? Does anyone have a suggestion as to what may be happen / how to speed this up?
Program Lead at Arizona's first Red Hat Academy, est. 2005
Estrella Mountain Community College
0 Kudos
2 Replies
Tracy_Baker
Starfighter Starfighter
Starfighter
  • 364 Views

This problem has been repaired (it wasn't anything to do with Red Hat):

There was a bad cable in the wall, causing the network connection to operate at 100mbit/sec. instead of 1Gbit/sec. --  the speed it should.

It was repaired, and now everything is working great!

Program Lead at Arizona's first Red Hat Academy, est. 2005
Estrella Mountain Community College
0 Kudos
LeaZ
Flight Engineer
Flight Engineer
  • 363 Views

Glad to hear this is resolved!

Lea Fenske, Red Hat Academy NA
0 Kudos
Join the discussion
You must log in to join this conversation.