• 459 Views

Stuck at waiting for cluser

Jump to solution

Hi, 

Whenever I attempt to do labs for this course, my student workstation is always stuck at "waiting for cluster". I've checked into this course a few times over the past few months hoping for a fix, but it never progresses besides this point. I've left it running for dozens of minutes, and even half an hour at one point. Is it generally this slow? It seems like an inefficient use of precious lab hours.  waiting for cluster.PNG

1 Solution

Accepted Solutions
Chetan_Tiwary_
Moderator
Moderator
  • 456 Views

Hello @alexmatache !
Thanks for reaching out!

Once you start your lab , the OCP cluster takes time to get ready ( 10-15 minutes approx ) before it can accept your requests. Please wait for sometime and then proceed with the lab exercise.

You can refer the details here : https://learn.redhat.com/t5/Containers-DevOps-OpenShift/OCP-Cluster-takes-time-to-get-ready-in-OpenS... 

View solution in original post

Tags (4)
2 Replies
Chetan_Tiwary_
Moderator
Moderator
  • 457 Views

Hello @alexmatache !
Thanks for reaching out!

Once you start your lab , the OCP cluster takes time to get ready ( 10-15 minutes approx ) before it can accept your requests. Please wait for sometime and then proceed with the lab exercise.

You can refer the details here : https://learn.redhat.com/t5/Containers-DevOps-OpenShift/OCP-Cluster-takes-time-to-get-ready-in-OpenS... 

Tags (4)
  • 454 Views

Thanks for the quick reply. I'll give it a few minutes then. 

0 Kudos
Join the discussion
You must log in to join this conversation.